LOCATION

The Sand is een veelzijdige en sfeervolle evenementenlocatie van ruim 2.700 m2 op een perfect bereikbare plek in Amsterdam.

De grote zaal is in totaal 2.400 m2 en 10 meter hoog. De grote zaal is eenvoudig in diverse oppervlaktes op te delen zodat vrijwel elk gewenste setting mogelijk is. Op de begane grond zijn er een ruime en aantrekkelijke bar, twee kleedkamers en twee toiletgroepen gesitueerd.

Op de eerste verdieping is een prachtig balkon aanwezig, welke ook apart kan worden gehuurd. Daarnaast zijn op de eerste verdieping een toiletgroep, een bar en de rookruimte te vinden.

The Sand beschikt over een volwaardige licht- en geluidsset, lockers, een professionele keuken en een vast podium van 10 bij 6 meter. Daarnaast werkt The Sand uitsluitend samen met verschillende gerenommeerde leveranciers. Hierdoor kunnen alle evenementen aan uw specifieke eisen voldoen.

Onze medewerkers staan garant voor een aangenaam verblijf. En hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Openingstijden:

The Sand is naast de vrijdag- en zaterdagnacht geopend van dinsdag tot en met donderdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Parkeren:

The Sand is gelegen op het bedrijventerrein Westpoort te Amsterdam. Rondom The Sand is voldoende parkeergelegenheid en parkeren is alle dagen gratis.