JAMROCK XXL Saturday 26 July 2014

Jamrock XXL met Beenie Man, Ward 21 & Mystery Guest

Deze zomer komt Jamrock weer met een knallende XXL editie in The Sand, Amsterdam met een killer line up! Nog nooit eerder heeft Jamrock een programma geboden waar 3 van Jamaica’s vooraanstaande Dancehall/Reggae acts samen op 1 podium staan. Naast de beste Dancehall dj’s uit Nederland staan 26 juli niemand minder dan Ward 21, Beenie Man en onze top secret Mystery Guest live on stage! En naast de 3 spetterende shows krijg je bij Jamrock zoals altijd ook een feest waar je zwetend de deur uit loopt. Pompende basslines, vette optredens, mooi decor, draaiende heupen, luide toeters en fluitjes… de vertrouwde Jamrock vibe!

8 jaar geleden begon Jamrock met haar feesten en sindsdien is dit evenement een begrip geworden in Europe. De grootste feesten, beste dj’s en artiesten, leuke mensen, vernieuwende thema’s en overdonderende effecten zijn de succesformule van de Jamrock feesten.

En dat is ook wat je kan verwachten op 26 juli! Na de succesvolle beachparty vindt het volgende XXL event plaats in The Sand, Amsterdam met live on stage niemand minder onder andere Ward 21! Dit trio uit Kingston, Jamaica zijn opgekomen bij de legendarische King Jammy’s soundsystem. Sinds 1998 zijn ze als producers verantwoordelijk voor t hervormen van Dancehall muziek zoals we dat vandaag kennen met riddims als “Badda Badda” en “Bellyas”. Hun signature diepe monotone stemmen zijn bekend bij elke liefhebber en tracks als “Get Cross” en “Anything A Anything” staan bekend als tijdloze classics!

De line up wordt compleet gemaakt door de ‘King Of The Dancehall’ Beenie Man! Deze Grammy-Award winning artiest is bekend van zijn classic hits als ‘Who Am I’, ‘Romie’ en ‘Girls Dem Sugar’! Daarnaast werkte hij samen met ontelbaar veel artiesten waaronder Janet Jackson en Wyclef Jean. Hij scoort vandaag de dag nog steeds hits met tracks als ‘Dude’ en ‘Rum & Redbull’. Maar de tracks terzijde, Beenie Man is een artiest die je live moet zien. Vraag menig Dancehall/Reggae fan over de beste live acts uit Jamaica en Beenie Man zal gegarandeerd in elk lijstje voorkomen!

Als klapt op de vuurpeil hebben staat op deze avond een top secret Mystery Guest op het podium. Wie dit is gaan we nu nog niet verklappen maar hou onze Facebook pagina in de gaten!

Kaarten voor dit event zijn €22,50 en te verkrijgen op www.jamrockxxl.com en alle Primera winkels. Deuren gaan al om 22:00 open en de show start 00:00 stipt, dus kom op tijd!More info @ 

www.jamrockxxl.com
   JULI         AUGUSTUS >>