THE BOULEVARD "THE BUNNY EDITION" Saturday 19 April 2014

Paasweekend is nog nooit zo goed begonnen; beleef op zaterdag 19 april een nacht met de beste EDM dj’s van dit moment , sexy bunnies en oogstrelende danseressen.

Deze ‘Bunny Edition’ van The Boulevard verwachten we je op je ‘paasbest’ om samen met sexy bunnies  te dansen op de beats van onder meer Vato Gonzalez ft MC Tjen, Leroy Styles, Michael Mendoza, Lady Bee. Mister ‘Latin Village’ D-Rashid zal voor deze gelegenheid samen met het DJ-duo Brian Chundro en Santos achter de decks plaatsnemen; op deze speciale set zal stil staan echt geen optie zijn! Ook zijn resident dj’s E-Sonic & Le Blas uiteraard weer van de partij.

Voor de liefhebbers is er een extra area aanwezig waar R&B en House samenkomen. Niemand minder dan dj’s The Freshmen, Rishi Salmah, Juvanice, Henry X en Evistac zullen hier de muzikale scepter zwaaien. Deze 2de area is op veler verzoek terug van weggeweest in The Sand.

The Boulevard is sinds 2009 een begrip in Amsterdam en staat voor onvervalste house met een sexy en luxe randje. Het entertainment zal dit waar maken maar bezoekers die zich Urban-Chique weten te kleden worden gewaardeerd!

Tickets:
De tickets zijn landelijk te koop voor maar € 10,- (Early Bird Tickets) in de VVK via www.theblvd.nl  en www.thesand.nl

Daarna kosten ze € 35,- dus wees er snel bij.

VIP-tafels:
Wil jij een ultieme avond beleven samen met je vrienden of vriendinnen? Reserveer dan een EXCLUSIEVE VIP-tafel! Mail naar info@thesand.nl of bel naar 0643104095.

Reserveer op tijd, want de VIP-tafels gaan als warme broodjes over de toonbank tijdens THE BUNNY NIGHT…

Bel: 0643104095 of via info@thesand.nl


Like us on Facebook and stay tuned: www.facebook.com/theboulevardnl
 

incognito 25 April 2014

kingsnight 26 April 2014

   APRIL         MEI >>