AFRO DANCE FT TIMAYA Friday 26 September 2014

BEWARE: there are some invalid GOLD-table tickets sold. Don't buy them from the Black Market, because you will be dissapointed!! For tables call - 06-26020230

AFRO DANCE XXL ft TIMAYA 26 september in the Sand


Afrikaanse muziek is op dit moment ‘Hotter than Ever’, als jij nog niet besmet was met dit Afro Virus’ dan ben je dat na vrijdag 26 september gegarandeerd wel 26 september is het namelijk tijd voor het grootste en beste ‘Afro Tunes’ evenement van Nederland; Afro Dance XXL, deze editie met 1 van de beste Afrikaanse Artiesten van dit moment, Timaya!

Timaya:

Nooit eerder in de muziekgeschiedenis was er zoveel aandacht voor de Afrikaanse muziek-scene. Nigeriaanse en Ghanese artiesten zijn ineens wereldsterren en in iedere club is er tegenwoordig wel een moment waarop de ‘Afro Tunes’ door de speakers klinken.

Na artiesten als Wizkid, Fuse ODG en Iyanya is het voor Afro Dance tijd om de Nigeriaanse  Timaya het podium te bieden. Timaya heeft vele Afro Awards gewonnen, heeft op dit moment een dikke hit samen met Sean Paul ‘Shake Your Bum Bum’ en had eerder hits met o.a. P-Square.

Line-up:

Vaste bezoekers van Afro Dance XXL weten inmiddels dat een avond Afro Dance garant staat voor top Entertainment, Lasershows en Specal Effects! Naast Timaya zullen nog 3 live acts het publiek opwarmen, o.a. Broederliefde bestijgt het podium- met de zomerhit van dit moment ‘Labanta’. Ook ontbreken de beste DJ’s binnen dit genre natuurlijk niet, zij brengen je de lekkerste, rauwste en nieuwste R&B, HipHop, Afro House and more. Achter de decks  o.a. Henry X, Dr. Ray, Badguyz, Xplosion and many more. Stil staan is op 26 september dus zeker geen optie!!

Tickets

Speciaal deze editie zijn de Fastbird-tickets, lager geprijsd dan ooit en echt alleen voor de hele snelle beslisser, koop dus je ticket vóór 16 augustus. Check www.afrodance.nl voor tickets en verkooppunten.

VIP:

Voor de veeleisende bezoeker zijn er naast losse VIP-kaarten, VIP-tafels beschikbaar met verschillende pakketten. Eerdere edities waren de tafels steevast uitverkocht, dus wees er snel bij.

VIP-tafels via 0626020230 of vip@afrodance.nl

- Silver Table: €500,- (6 persons)
- Gold Table: € 750,- (8 persons) 
- Platinum Table: € 1000,- (10 persons)

Live on stage:

Timaya

Support Act:
Broederliefde
SlimKofi
ND Fepro

Line Up: 
HENRY X - DR. RAY – BADGUYZ – XPLOSION
G MAN INT – JEAN JEANSEN – DYNAMITE – DJ IKE
TRIPLE F – MC GARY BLACK  - LEEROY

Pre-sale:

Fast Birds: € 10,- / Early Birds € 15,-  – Regular € 20,-  // More @ The Door
Alle Primera Shops – Alle Free Recordshops – online via www.afrodance.nl of www.thesand.nl

VIP
: 06-26020230 or VIP@AFRODANCE.NL

Tijd:
22.00 – 05.00

Leeftijd: 18+

 


Flirterz 5 year anniversary 27 September 2014

   SEPTEMBER         OKTOBER >>